Щодня в Україну прибуває все більше озброєння, яке допомагає боротися з російськими окупантами. Його підбирають спеціально для наших захисників, щоби принести максимальну користь на полі бою. Проте цього разу розповімо про українську розробку.

У мережі показали ролик із роботою бойових дронів R18, і вони відпрацьовують на повну. Саме так знищується техніка росіян, на які вони витратили мільйони доларів.

Спочатку здійснюється наведення на об'єкт, після чого скидається снаряд. Наприкінці все це гарно горить разом із технікою та особовим складом. Виглядає справді епічно.

І так буде з кожним, хто наважиться вчинити черговий акт агресії проти українців.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Це робота Дрона під назвою R18 – український коптер, який допомагає ліквідувати ворога. Організацію "Аеророзвідка" було створено волонтерами ще у 2014 році, і від початку війни на Сході вони допомагають українцям вести розвідку проти ворога.

Дрон вертикального зльоту та посадки, і має близько восьми підйомних гвинтів. На собі він може мати кілька кілограмів корисного оснащення.

R18 має радіус дії 4 км, може перебувати в повітрі близько 40 хвилин і, головне, може нести 5 кг бомб, що вільно падають. Як бомби використовуються радянські кумулятивні протитанкові гранати РКГ-3 або створені на їх основі зброярами Заводу "Маяк" бомби РКГ-1600.

Дрон, компэл
Дрон, компэл

Вартість такого озброєння приблизно 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, що зляканий "вагнерівець" вивалив правду про війну, але йому швидко заткнули рота

Раніше повідомлялося, що перелякані росіяни втекли на БМП від українського гранатометника, але їх наздогнав вогонь помсти .

Також російські окупанти посилили контроль над жителями Херсона - загрожують розстрілом за зайвий крок