Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко вирішив висловитися про візит путіна до Ірану. Це черговий провал російського диктатора, який закінчився йому приниженням.

Про це він написав цілий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

Вперше за останні роки він їхав на переговори, і при цьому не мав жодної переваги. Це величезне приниження для нього, але при цьому диктатор продовжує вдавати, що все йде за планом.

"Він їхав прохачем. І нічого нового він не досяг і не отримав. Судячи з усього, його єдиний козир - вплив у Сирії, йому довелося розміняти на міфічні обіцянки допомогти з технологічним ембарго (ну немає у нього електроніки). Поки це лише обіцянки. Іран – це не лише приниження, це ще й істерика", – наголосив Вадим Денисенко.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Саме тому його підлеглі в особі Слуцького та Ушакова істерично говорять про переговори. Це означає одне - путін починає усвідомлювати глибину проблеми, що він сам і створив.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Також головною грою путіна сьогодні є нафта та газ, яким він збирався шантажувати Європу, проте Захід тримається, і шукає нових шляхів.

"Друга головна гра путіну - криза біженців, через продовольчі проблеми поки що перебуває в стадії переговорів (можливо імітації переговорів). путін навряд чи робитиме жест доброї волі з вивезенням українського зерна, якщо не отримає за це щось натомість. Поки ми не розуміємо, що він може отримати натомість", – заявив радник голови МВС.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Також не варто переживати про ядерну війну. путін боягуз, і чудово розуміє, що це його ще сильніше ізолює. Україні потрібна лише західна зброя, і тоді все буде добре.

Нагадаємо, що міністр оборони Рєзніков зробив західним партнерам вигідну пропозицію

Раніше повідомлялося, що психопат із ознаками нарцисизму та садизму: психіатр дав чіткий діагноз російському терористу путіну

Також, путіна критикують навіть у німецькому уряді: міністр закликав не вести переговори з терористами щодо зерна