Російському диктатору путіну стає все складніше приховувати свою хворобу. Робоча поїздка до Ірану розкрила всі карти і опустила російського лідера на саме дно.

Справа в тому, що днями президент країни-терориста прибув до Тегерану, щоб зустрітися з лідерами Ірану та Туреччини. Там він хотів показати своєму народу, що ще готовий керувати країною тривалий час, проте насправді все виявилося не так радісно для нього.

Путін у презервативі, фото: Instagram
Путін у презервативі, фото: Instagram

За інформацією різних джерел у засобах масової інформації, потихеньку путін стає все гірше, і його здоров'я явно не в кращому стані.

Під час візиту до Ірану йому часто ставало погано. Крім того, під час переговорів чотири рази йому знадобився час, щоб "відпочити". Поруч із ним увесь цей час перебував медичний співробітник.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Також, зазначається, що спускаючись трапом він помітно кульгав, а з нижньої сходинки і зовсім дивно зістрибнув. Вдавав, що все відбувається за планом, але людей не обдуриш.

Є ймовірність, що причиною таких дивних рухів є або старість, або серйозна хвороба диктатора, про яку так часто говорять усі.

Різні фахівці неодноразово заявляли про те, що у нього може бути мозковий розлад, який був викликаний недоумством. Також у нього є ознаки онкологічних захворювань. Все це поки що припущення, адже ніхто ніколи не говорить про проблеми путіна на офіційному рівні. Однак, сподіваємося, що незабаром він не зможе управляти країною, і росія закінчить своє існування вже офіційно.

Астрологи, до речі, дають путін ще не більше двох років, після чого він раптово може померти.

Нагадаємо, що в Мережі показали кабіну російського космонавта на МКС, який "виконує місію" - ікони та радянські прапори

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович похвалився точними ударами ЗСУ по окупантах у Херсоні: дехто залишився без ППО та мосту

Також, путін перебуває в стані паніки і намагається врятувати репутацію - журналіст групи Bellingcat Христо Грозєв