У Великій Димерці на Київщині господиня посадила капусту прямо в засипаний землею корпус спаленого російського танка.

Господиня просила правоохоронців вивезти металобрухт, однак вони не встигли це зробити до сезону. Навколо танка засіяли квіти й овочі — господиня сказала поліцейським забирати танк восени, коли зберуть урожай. Про це написали у Facebook.

Грядка в танку окупанта. Фото: скриншот Facebook
Грядка в танку окупанта. Фото: скриншот Facebook

У дописі пишуть, що не тільки місцеві медійники відзняли сюжет про грядки в іржавому танку рашистів, але й на перевірку приїздили британці.

Рельність Великої Димерки. Прикидала земелькою танчик в городі, квітами обсадила і сказала-"Танк не забирайте до осені! Тільки після того, як викопаю картоплю і зріжу капусту!" допис у Fаcebook

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Грядка в танку окупанта. Фото: скриншот Facebook
Грядка в танку окупанта. Фото: скриншот Facebook

Під дописом українці жартують, що на фото видно, який гарний урожай буде у господині, що мабуть там не тільки танк прикопаний:

"А як гарно вродило, там, мабуть, не тільки танчик прикопаний. Може й пару орків на добриво пустила", "На башні залишки активного захисту, тобто вибухівка. Воно вам потрібно?", "Як він там опинився серед городу? " Уставший присел отдохнуть?" А вирву для нього копали спеціально?" - прокоментували під дописом.

Нагадаємо, ми писали, що на Херсонщині ЗСУ з HIMARS "завітали" до окупантів на каву і "ненавмисне" зачепили важливу логістичну ланку.

Як повідомляв "Знай.ua" ворожий солдат скаржиться батькові на свою ганебну артилерію, та боїться ЗСУ.

Також "Знай.ua" інформував, Олексій Резніков назвав запоруку успіху вдалого контрнаступу ЗСУ - окупантів використоватимуть як піддослідних щурів.