Батьки російських солдатів радять синам ламати собі руки і ноги, щоб комісували.

Усе це – щоб їх відправили з війни в Україні на лікування у госпіталь. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

Я вирішив! Зараз у чотирьох змінюсь, і якось сходами ногу зламаю. Не можу я, тату, мене вже трясе. Трясе страшно, пипець. Не можу я, нах*й, тут уже перебувати. панічно розповідає окупант, який дислокується на Харківщині.

Батько зрадів перспективі повернення сина, але коли той згодом передзвонив і сказав, що не зміг собі нічого зламати, дав цінну пораду.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ділиться батько.
У нас, у молодості, косили пацани: обмотуєш рушником чи ганчіркою якусь руку, мочиш її, підходиш до якогось кутка і об кут прямою рукою б'єш. І не так боляче, і кістка ламається.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

У нас, у молодості, косили пацани: обмотуєш рушником чи ганчіркою якусь руку, мочиш її, підходиш до якогось кутка і об кут прямою рукою б'єш. І не так боляче, і кістка ламається. поділився з сином батько лайфхаком з перелому кінцівок

Дуже слушна порада – чим більше окупантів «зламаються», тим швидше наші захисники впораються в бою з рештою, щоб Україна перемогла!

Нагадаємо, ми писали, що вороги взяли в полон 55-річного британця і загрожують стратити, попросили "передати привіт" сім'ї.

Як повідомляв "Знай.ua" сім сучасних лікарень або один обстріл мирних міст України, путін обирає руйнування і смерть.

Також "Знай.ua" інформував, що Андрій Єрмак окреслив дедлайн закінчення війни в Україні, ленд-ліз допоможе прискорити процес.