Окупанти готуються продемонструвати свої успіхи на бою, знищивши заздалегідь підготовлений макет HIMARS.

Принаймні у мережі гуляє такий документ. Справжність не встановлена, але враховуючи методи росЗМІ, не здивуємося, якщо вони й справді приготують такий тупий сюжет. Відповідний документ опублікував російський журналіст-опозиціонер Олександр Невзоров.

HIMARS. Фото: скриншот з відео
HIMARS. Фото: скриншот з відео

Документ виданий федеральним підприємством "Росія сьогодні", направлений в Міноборони Білорусі, а саме генерал-лейтенанту Хреніну. У ньому міністра оборони просять "посприяти" в підготовці сюжету про знищення військами рф американського РСЗВ HIMARS.

Відео хочуть показати громадянам Росії по телебаченню, як "доказ" ефективності російської армії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Згідно з досягнутими домовленостями, макет пускової установки буде надісланий російською стороною 22 липня 2022 року на військовий полігон "Обуз-Лісновський" у день проведення постановочної зйомки Йдеться у документі.

На думку Невзорова такі документи слід "ховати" ретельніше, адже "стада телеглядачів росії можуть почати здогадуватися, що 99% "перемог" путінської армії в Україні — грубі постановочні фейки.

Скриншот документу
Скриншот документу

Нагадаємо, ми писали, що український октокоптер R18 блискавично знаходить позиції ворогів, після чого передає "полум'яний привіт".

Як повідомляв "Знай.ua" дівчина вступила до тероборони й склала конкуренцію Google.

Також "Знай.ua" інформував, що у Мережі показали кабіну російського космонавта на МКС, який "виконує місію"