Стало відомо про те, скільки приблизно на сьогоднішній день обійдеться відновлення України після війни. Росія принесла нам багато біди та колосальну кількість роботи.

Про це стало відомо завдяки плану Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Вже сьогодні, незважаючи на те, що війна не закінчилася і триватиме ще довго, був розроблений попередній план того, як відновлюватимуть нашу країну. Оцінюється він у 750 мільярдів доларів.

Відновлення України, фото: ЦСКІБ
Відновлення України, фото: ЦСКІБ

Світ збирається підтримувати Україну не лише зброєю, а й займеться тим, щоби українські міста знову стали красивими. Це може стати чи не наймасштабнішим проектом сучасності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За підтримки іноземних партнерів в Україні за 10 років збираються реалізувати понад 850 проектів у 15 різних напрямках. На першому етапі почнуть відбудовувати школи, житла, лікарні, а потім перейдуть до інших об'єктів.

Відновлення України, фото: ЦСКІБ
Відновлення України, фото: ЦСКІБ

Після війни на нас з вами чекає довгострокова трансформація країни, а також відновлення інфраструктури разом із масштабними енергетичними проектами.

Перший етап планують розпочати здійснювати вже цього року, і розрахований він на 2022-2023 роки. У цей період витратить до 65 мільярдів доларів.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Другий етап обійдеться значно дорожче - 300 мільярдів, і триватиме до 2025 року. Ну і третій, найдовший і найдорожчий – до 2032 року та 400 мільярдів доларів, відповідно.

Сподіваємося, що так і буде, і наша з вами Україна знову загоїться мирно, без страху того, що Росія нападе знову.

Нагадаємо, що росіяни у спробах повернутися додому з України вистрибують із вантажівок на ходу - лайфхаки, які вони заслужили

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів, як пропагандисти намагаються поширювати "зраду" серед українців - великі перемоги ЗСУ вибивають із колії

Також Олексій Арестович знову ризикнув спрогнозувати майбутнє всього світу , і назвав терміни загибелі путіна.