Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів, як росії довелося значно знизити кількість обстрілів, і що цьому сприяло.

Про це стало відомо завдяки новому спичу чоловіка у традиційному ефірі "Фейгін Live".

За словами чоловіка, окупанти намагалися знову наступати на Бахмутському напрямку, і в результаті замість успішних захоплень втратили ще 2 населені пункти.

"Там щось негаразди з настанням російського угруповання на Сіверск і Бахмут. Наступали-наступали, а два населені пункти втратили в результаті контратаки ЗСУ. Вони хоч і маленькі, але симпатичні", - розповів Арестович.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

До речі, він вирішив чомусь не розкривати їхню назву.

Також, не можна не відзначити той факт, що після отримання нашими захисниками західного озброєння, яке легко знищує склади боєприпасів окупантів, вони значно знизили інтенсивність обстрілів.

Якщо раніше вони випускали протягом доби близько 45 тисяч боєприпасів, то зараз це приблизно 15 тисяч. Причина зрозуміла всім - їм просто нема чим стріляти, це ніякий не жест доброї волі.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

"Я думаю, що за місяць-півтора тема буде закінчена. Вони втратять можливість наступати. І це йдеться про ситуацію на сході України, тому що в інших напрямках вони вже не наступають, а лише намагаються стріляти", - сказав Арестович.

Не можна не помітити значок на сорочці радника голови ОПУ. Там написано вже легендарну фразу "2-3 тижнi".

Нагадаємо, що українка Катерина подбала про безпеку сина і повернулася боротися з окупантами на полі бою .

Раніше повідомлялося, що капуста важливіша – українка не віддала поліцейським російський танк, у якому вже дозріває врожай .

Також у Росії знищуватимуть фанерний HIMARS, щоб показати хоч якусь перемогу