Росія щодня витрачає на війну проти України приблизно 400 мільйонів доларів. Замість того, щоб зробити життя своїх громадян кращим, вони надають перевагу варварським злочинам.

Про це повідомляє портал Forbes .

Загалом за один день згоряє понад 400 мільйонів доларів із державного бюджету. І платять за це, виходить, звичайні громадяни, які працюють заради кращого життя. Найдорожчими є ракети та снаряди, а ось найдешевше обходяться, що не дивно, зарплати російських окупантів.

Витрати на війну, фото: Forbes
Витрати на війну, фото: Forbes

На одного солдата, що бере участь у війні, витрачається не більше 200 доларів на день, а орієнтовна кількість російських загарбників 100 тисяч осіб. Тобто добові витрати становлять приблизно 20 мільйонів. На компенсацію за поранених та загиблих вони мають платити 50 мільйонів на день, але оскільки у них "втрат немає", чи невідомо чи отримують родичі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За добу випускається приблизно 20 ракет, вартість яких коливається від сотень тисяч доларів, до 10 мільйонів. Середня вартість однієї – 3 мільйони. Також беремо до уваги використання близько 50 тисяч снарядів вартістю близько 1000.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Звичайно ж, вони втрачають щодня техніку, і найбільше збитків завдають їм танки та авіація. У середньому за день війни Росія втрачає авіації на суму $60 млн, а танків та броньованих машин на $40 млн.

"Загалом Росія щодня втрачає на війні суму, еквівалентну вартості експорту природного газу до Євросоюзу. Частину цих коштів Росія може перекладати на майбутні періоди... У довгостроковій перспективі Росія може заплатити одну з найвищих цін за війну після Другої світової. Але поки що бюджету РФ вистачає, щоби покривати прямі військові витрати, ворога навряд чи зупинять вартість війни та її економічні наслідки", - пише Forbes.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

За всі п'ять місяців було витрачено вже понад 55 мільярдів доларів.

Нагадаємо, що путін мало не сконав в Ірані: кілька разів звертався за допомогою медиків під час візиту

Раніше повідомлялося, що бійці KRAKEN захопили в полон досвідченого розвідника ворогів, благає обміняти

Також у Росії знищуватимуть фанерний HIMARS, щоб показати хоч якусь перемогу