Давно не було чути про колишнього народного депутата України, і одного з головних рабiв путіна Іллю Киву. Він знову оголосив, і поділився черговою порцією пропаганди зі своїми "шанувальниками".

Чоловік записав невеликий ролик у Telegram-канал, де навішав народу локшини на вуха.

На його думку, зараз Захід готується до того, щоб повалити режим українського лідера Володимира Зеленського, і вони хочуть встигнути зробити це до зими. Мабуть, він знову все переплутав, адже зробити це намагаються зовсім з іншого боку останні п'ять місяців.

Ілля Кива, фото: скріншот з відео
Ілля Кива, фото: скріншот з відео

"Наскільки мені стало відомо, Захід ухвалив рішення і домовився злити режим Зеленського до початку зими. Потрібна нова група, потрібні нові переговорники, потрібні компроміси, потрібно зупиняти бойові дії. І це сьогодні стає очевидним для всіх. Тому можу посперечатися, що команді Зеленського залишилося існувати кілька місяців. Хто не вірить - пишіть у лiчку, можу забитися", - каже проросійський екс-депутат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мабуть, у нього більше не залишилося роботи, крім веселити людей клоунізмом, і забавними заявами.

Варто зазначити, що від початку російського наступу в Україну він ховався в Іспанії, після чого остаточно перебрався до Росії. Він ніколи не відрізнявся розумом і кмітливістю, але останнім часом трохи страшно, що люди з подібним мисленням досі існують.

Цікаво, про що він говоритиме після того, як усі українські території будуть звільнені, а російським військам взагалі доведеться в ганьбі втекти з України. Чи перевзується пан Кива.

Ілля Кива - фото tk.media
Ілля Кива - фото tk.media

Нагадаємо, що LEGO надихнулося українськими героями: військових увічнили у новій серії фігурок

Раніше повідомлялося, що в Україні створили план, як відновлюватимуть країну після терору Росії: знадобиться багато часу та ще більше грошей .

Також, захисник ЗСУ звернувся до українців, які забули про війну та не допомагають армії - ніхто не народився з автоматом у руках