У бізнесмена та голови штабу територіальної оборони Дніпропетровської області Геннадія Корбана відібрали на кордоні український паспорт.

Про це він особисто повідомив у коментарі порталу "Бабель".

Сталося це під час того, як чоловік повертався назад до України і прикордонники відібрали паспорт. Мотив, за словами чоловіка, у позбавленні громадянства, і якими будуть його наступні дії – невідомо.

Геннадій Корбан, скріншот з відео
Геннадій Корбан, скріншот з відео

Геннадій Корбан намагався перетнути кордон Польщі та України у пропускному пункті Смільниця, що у Львівській області.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"В результаті я не можу тепер в'їхати по жодному документу: ні по військовому квитку, ні по "Дії", ніяк. По суті, застряг тут у прикордонній зоні. Адвокати зараз розбираються, бо не зрозуміло за яким документом, наприклад, я можу повернутися назад" - каже чоловік.

Польський кордон, фото: ipress.ua
Польський кордон, фото: ipress.ua

20 липня з'явилася інформація про те, що президент України Володимир Зеленський може підписати указ про позбавлення громадянства Геннадія Корбана, народного депутата Вадима Рабіновича, а також олігарха Ігоря Коломойського. Поки що офіційної інформації про це немає, але найімовірніше до цього все йде.

Наступного дня з'явилася фотографія самого указу, який опублікував до мережі народний депутат політичної сили "Батьківщина" Сергій Власенко. Дата на ньому вказана 18 липня, і крім перерахованих вище громадян у списку було ще кілька імен.

Справжність документа поки що не вдалося підтвердити, підпис Володимира Зеленського на скані указу немає.

Указ Зеленського, фото: Сергій Власенко
Указ Зеленського, фото: Сергій Власенко

Нагадаємо, що окупанти вже закликають родичів вимкнути телевізор та подумати головою: втрати величезні

Раніше повідомлялося, що росіяни почали брати на війну п'яних жінок, складуть компанію загарбникам

Також бійці KRAKEN захопили в полон досвідченого розвідника ворогів , благає обміняти .