Бійці ЗСУ розпочали потужну операцію на півдні України та активно знищують склади та командні пункти російських окупантів. Про це повідомила керівник пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі "24 каналу".

Наталія Гуменюк заявила, що воїни ЗСУ розпочали потужну операцію на півдні України, але її подробиці розголошувати поки не стала, проте запевнила, що результат приємно здивує.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Деталі ми поки що не розголошуємо, але обов'язково здивуємо вас тим, що буде в результаті", - зазначила вона.

Наталя Гуменюк зазначила, що окупанти залишаються на позиціях, де почуваються більш захищено та ведуть вогонь на відстані. Це зумовлено тим, що загарбники деморалізовані після удару ЗСУ по командному пункту відповідної мотострілецької бригади.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Багато хто відмовляється йти в наступ, а деякі окупанти, хай і невеликими групами, але тікають із поля бою.

"Особистий склад відмовляється вести бойові дії та залишаються в окопах або навіть розвертаються та йдуть назад", - додала Наталія Гуменюк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "рейкова" війна в тилу Росії - цистерни з паливом зробили жест доброї волі: пропагандист солов'їв "палає" від люті.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович похвалився успішною роботою Himars проти окупантів – випускають утричі менше снарядів за добу.

Крім того, ми повідомляли, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.