В адміністрації президента США Байдена безпека президента України останнім часом стала предметом особливого занепокоєння

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Про це у своєму Twitter повідомив кореспондент Voice of America Джефф Селдін. Він навів слова з недавнього виступу помічника Байдена Джейка Саллівана.

Зокрема, він говорить, що США стурбовані безпекою президента України, через те, що "це лідер країни у стані війни, що має справу з противником, який безжальний, жорстокий і здатний практично на будь-що".

Далі він цитує слова Саллівана:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Частина нашої мети в Україні має полягати у змозі продемонструвати силу, стійкість, непохитність, обачність, здібності, які нададуть деякий вплив на нашу здатність стримувати інших в інших місцях"

Як відомо, тільки за офіційною інформацією секретаря РНБО Олексія Данилова, з початку повномасштабного вторгнення було здійснено близько п'яти спроб позбавити життя Володимира Зеленського. Цю інформацію упродовж деякого часу не розповсюджували й лише згодом розкрили подробиці.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив главу СБУ Баканова та Генпрокурора Венедиктову: формулювання здивувало.

До слова, українці знову звернулися до Володимира Зеленського через повістки: має змінити правила.

Раніше ми писали, що Президент Володимир Зеленський анонсував "неприємний сюрприз" для російських окупантів