Російські загарбники панічно бояться потужних американських реактивних систем залпового вогню HIMARS і всіма силами намагаються їх знищити. Втім, всі старання марні, а заяви росії про "знищення" бойових машин - фейк. Про це заявив чиновник Міністерства оборони США на брифінгу у п'ятницю, 22 липня, передає CNN.

У Пентагоні наголосили, що на даний момент усі HIMARS, які були передані Україні, перебувають у повній бойовій готовності та продовжують завдавати неприємностей російським окупантам.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

"Ми бачимо ознаки того, що Росія намагається пристосуватися до появи систем залпового вогню HIMARS на полі бою. Але росіяни не можуть протидіяти цим РЗСО", - заявив представник Пентагону.

Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ЗСУ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У Міноборони США наголосили, що ЗСУ завдають ударів по російських командних пунктах, логістичних об'єктах, а також збройових складах. У зв'язку з цим окупанти шукають способи пом'якшити наслідки, зокрема вдаються до маскування, частої зміни локацій. Однак, судячи з успіхів ЗСУ, така схема не є дуже ефективною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "рейкова" війна в тилу Росії - цистерни з паливом зробили жест доброї волі: пропагандист солов'їв "палає" від люті.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович похвалився успішною роботою Himars проти окупантів – випускають утричі менше снарядів за добу.

Крім того, ми повідомляли, українці після обстрілів Вінниці та Харкова панічно бояться загинути від російських ракет: страх дзвінків та новин про рідних.