Затяті шанувальниці диктатора путіна знову заговорили про злу "змову" Америки проти всього людства. Цього разу вони заявили, що як тільки Джо Байден підхопив коронавірус, кермо правління взяв до рук дехто інший, а саме - сектанти-фанатики.

Російські бабусі зібралися повним складом та записали нове відеозвернення. Вони вимагають забезпечити президентові США Байдену, який захворів на ковід, "свободу волі", оскільки на їхню думку, зараз країною правлять інші люди, і ядерна зброя знаходиться у розпорядженні сектантів.

Загін путіна, скріншот з відео
Загін путіна, скріншот з відео

А ще шанувальниці путіна заявили, що правоохоронні органи Америки – ЦРУ, ФБР та інші структури працюють дуже погано. Вони закликають владу взяти під контроль це питання.

Більше того, бабусі знову наголосили, що НАТО нібито веде приховану боротьбу з росією, прикриваючись Україною.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

"Так далі продовжуватися не може. Америка, що ви творите? Фанати правлять світом в Америці і це відбивається на весь світ. Припиніть, будьте людьми. Ви воюєте з росією на території України. Весь світ ви залучили до свою війну, вам не соромно? - сказала ватажка загону путіна.

Бабулі закликають американців "прокинутися" і зупинити те насильство, що творить їхня влада з українським народом. А ще вони дуже стурбовані, в чиїх руках зараз знаходиться "ядерна валіза".

Раніше ми писали про те, що Михайло Подоляк анонсував новий жест доброї волі з боку російських загарбників.

Як повідомляв Знай.ua, у США стурбовані безпекою Зеленського: "Противник здатний на що завгодно"

Також портал Знай.ua писав, що у Пентагоні заявили, що російські окупанти панічно бояться HIMARS і безуспішно намагаються їм протидіяти.