Громадяни росії відмовляються проходити військову службу в армії країни-окупанта, а батальйони сформувати практично неможливо, через величезні втрати, росіяни не спішать кидатися в бій.

Таку інформацію озвучив для Радіо Свобода Крим.Реалії представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Відмовників, за словами Скібіцького, найбільше у тих регіонах, де було найбільше втрат. Нагадаємо, за останніми даними Генштабу ЗСУ втрати ворога на ранок 24 липня становили близько 39530 осіб.

Військові не продовжують контракт з міноборони рф та розривають його. Юридично, у рф війни немає, є спеціальна операція, яка дозволяє по поверненню у свій підрозділ не продовжувати контракт.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Якщо перші місяці той же самий БАРС – "бойовий армійський склад цієї країни", як вони називають, доволі активно залучався і ми знаємо, як йшли і йдуть формування цих батальйонів – то зараз ми знаємо вже є ознаки того, що громадяни Росії відмовляються підписувати контракти. Ті, які перебувають в БАРСі, відмовляються підписувати контракти на проходження служби, тому що вони розуміють – вони одразу будуть направлені до нас, на нашу територію, для ведення бойових дій Вадим Скібіцький

Влада Росії заперечує плани мобілізації у звязку з війною, однак у багатьох регіонах активно вербують добровольців для відправки в Україну.

Нагадаємо, ми писали, що бойовий медик безстрашно витягує з-під ворожих куль воїнів ЗСУ: на рахунку вже понад 100 врятованих життів.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами.

Також "Знай.ua" інформував, що у Пентагоні заявили, що російські окупанти панічно бояться HIMARS і безуспішно намагаються їм протидіяти.