Головне, щоб російська федерація отримала поразку у війні з Україною, щоб остання стала частиною вільного світу.

Це основний меседж від польського президента, який виступив на саміті перших леді і джентльменів. Анджей Дуда пообіцяв і надалі підтримувати Україну у війні з росією.

Анджей Дуда. Фото: скриншот YouTube
Анджей Дуда. Фото: скриншот YouTube

Я дуже сподіваюся, що Україна дуже скоро звільниться, дуже скоро відновиться й перетвориться в найчарівнішу й сучасну країну в світі. Головне, щоб росіяни тепер програли з військової та інших точок зору. Анджей Дуда

Своїм головним завданням, а також це стосується інших країн Заходу, є довготермінова та безперебійна підтримка та допомога українцям.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Анджей Дуда. Фото: скриншот YouTube
Анджей Дуда. Фото: скриншот YouTube

Окрім того, Дуда підкреслив мужність українських воїнів, та непереборне бажання звільнити свою землю від ворога, попри переважаючу його кількість.

Важливо, що польський лідер зазначив, що допомога Україні буде надаватися, це особливо цінно. Нагадаємо, що польський журналіст, слідом за литовським телеведучим оголосив про збір коштів на байрактар та зміг зібрати потрібну суму. 24 липня стало відомо, що грошей вистачає на польський подарунок ЗСУ.

Нагадаємо, ми писали, що "загін путіна" вимагає "повернути" Байдена до влади, вигнати "сектантів" і приглянути за ядерною зброєю.

Як повідомляв "Знай.ua" на росії після сарани нові напасті — крилаті "монстри" пожирають ліс, а зливами змиває міста з лиця землі.

Також "Знай.ua" інформував, що путіну не вистачає "м'яса": у росії активно набирають добровольчі батальйони для війни в Україні.