Незабаром російському диктатору путіну буде зовсім не до війни. Регіони почнуть чинити опір офіційній Москві.

Про це висловився російський журналіст Олександр Невзоров у своєму новому ролику, що регулярно виходять на його YouTube каналі.

На його думку, російську армію незабаром доб'ють українці, і це сильно битиме за моральною складовою не лише росгвардії, а й звичайних громадян. Це дасть регіонам можливість серйозно зайнятися своїми кайданами.

Олександр Невзоров, фото: Instagram
Олександр Невзоров, фото: Instagram

"Регіони один за одним почнуть перепилювати московські ланцюги та зламувати залізні нашийники, на яких міцно вони сиділи під наглядом путінської армії та росгвардії" - йдеться у повідомленні Олександра Невзорова.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Журналіст також зазначив, що в Росії останнім часом почала падати концентрація брехні у повітрі, а в таких диктаторських режимах це створює низку проблем для влади. Саме тому не дивно, якщо найближчим часом росія розпадеться на частини, і буде багато маленьких держав, які найімовірніше будуть адекватно сприйняті цивілізованим світом.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Такий сценарій вкрай лякає путіна, тому він і влаштовує провокації в Україні, перетворивши цю війну на щоденні теракти.

Олександр Невзоров разом зі своєю дружиною Лідією впевнені, що революція в Росії неминуча, і громадяни можуть це прискорити.

"Що робити? Не зневірятися. Все скоро закінчиться. Революція і розкол Росії неминучі, перші зрушення відбудуться, на мою думку, наприкінці літа", - говорила Лідія Невзорова.

Нагадаємо, що терорист Гіркін-Стрілков нахвалює ЗСУ і натякає росіянам, що настав час тікати з Криму .

Раніше повідомлялося, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги

Також, в Україні створили план , як відновлюватимуть країну після терору Росії .