151 день. 5 місяців протистояння. Рівно стільки український народ бореться з російською агресією, яка вже заплуталася у своїх цілях війни. Як вони змінювалися протягом усього часу.

Кремлівська пропаганда – дуже сильна штука. На жаль, велика частина російського народу в це вірить і йде за терористичними діями свого народу.

лавров. Фото: Telegram
лавров. Фото: Telegram

24 лютого стався жахливий день для всього світу, і це не перебільшення. Війна у центрі Європи, у 21 столітті. Російський диктатор путін зазначив, що метою війни є захист мешканців Донбасу, демілітаризація та денацифікація країни.

Вже 3 березня глава російського МЗС Сергій Лавров зазначив, що їхні дії покладено на те, щоб покласти край будь-якій війні, яка могла б проходити на українській території, або агресії з боку українського народу. Хоча такої не було ніколи.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

путін і Шойгу, фото: вільне джерело
путін і Шойгу, фото: вільне джерело

Наприкінці березня включився і голова Міноборони Сергій Шойгу: "Суттєво знизився бойовий потенціал українських збройних сил, що дає змогу зосередити основні зусилля на досягненні головної мети – звільнення Донбасу".

11 квітня "мету" змінив і Сергій Лавров, який зазначив, що все це пов'язано з тим, щоб покласти край курсу домінування США на міжнародній арені.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

29 червня путін знову заявив, що нічого не змінилося, і він хоче домогтися звільнення Донбасу та безпеки Росії. Тобто, ні про яку демілітаризацію та денацифікацію не йдеться.

"Захист людей від геноциду з боку неонацистського режиму" - зазначив 5 липня секретар радбезу Патрушев.

Микола Патрушев, фото: росЗМІ
Микола Патрушев, фото: росЗМІ

Вкотре змінив риторику Сергій Лавров 20 липня, і цим провів урок географії.

"Географічні завдання "спецоперації" змінилися, тепер це не лише "ЛНР" та "ДНР", а й низка інших територій" - зазначив глава російського МЗС.

лавров. Фото: Youtube
лавров. Фото: Youtube

Кожні кілька тижнів вони плуталися у своїх свідченнях і називали нове виправдання своєї агресії в Україні. При цьому позиція України залишається міцною - не допустити "російський світ" на наших територіях та звільнення окупованих земель.

Нагадаємо, що росіяни спалюють сотні мільйонів за добу в Україні: могли зробити життя своїх людей кращим, але обрали шлях знищення

Раніше повідомлялося, що кордон Росії з Японією залишився без оборони - браві воїни з Курил стали українським "добривом"

Також лідер Ірану на зустрічі публічно принизив путіна.