У мережі шириться відео, записане захисником України, який вирішив відкрити очі диванним експертам, які у соцмережах закликають відправляти на фронт "усіляке соціальне лайно".

Воїн ЗСУ розповідає, що йому наболіло, тому він вирішив записати це звернення. Захисника дивує логіка українців, які вважають, що на фронт треба відправляти алкоголіків, корупціонерів, недобросовісних депутатів, та інших, подібного роду особистостей. Відео оприлюднили у телеграм-каналі одного з підрозділів ЗСУ.

Воїн ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Воїн ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Друзі, ви що думаєте, що служба у ЗСУ це якась кара небесна за ваші гріхи в цивільному житті? Чи що може це колонія або в'язниця, де різне соціальне лайно мають виправляти. Запам'ятайте: благодать передової не може випадково вас зустріти під під'їздом у вигляді повістки. Службу у ЗСУ потрібно заслужити. пояснює воїн ЗСУ.

Воїн пояснює, що у час, коли ворог чинить такі звірства на нашій території, у нашій країні - служба у Збройних силах України — це найбільша честь, яку можна отримати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ніхто не просить вас воювати, ніхто не змушує вас воювати, не кожен може воювати, але кожен може поводити себе гідно. Боєць запевняє

Нагадаємо, ми писали, що радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, коли відбудується місто.

Як повідомляв "Знай.ua" в українській розвідці поділилися чудовими новинами з поля бою — незабаром витіснимо окупантів з нашої країни.

Також "Знай.ua" інформував, що окупант наскаржився на недолугих вояків, які замість воювати влаштували собі в кінозал у танку.