Війна продовжується, ворог не шкодує техніки та живої сили, щоб зламати українців, але бійці ЗСУ відчувають на своєму боці правду, та відтісняють ворога, скільки б "металобрухту" загарбники не кинули на українські позиції.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що десантники вчергове завдали ворогові збитків. Повідомляється, що Січеславські десантники влучним пострілом з ПЗРК " Ігла" "приземлили" ворожого Алігатора - бойовий вертоліт Ка – 52, вартість якого становить понад 16 мільйонів доларів США.

Воїн ЗСУ та ПЗРК "Ігла". Фото: скриншот Youtube
Воїн ЗСУ та ПЗРК "Ігла". Фото: скриншот Youtube

Це новітня одиниця російської бойової авіації, яка випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю.

У коментарях до допису українці подякували захисникам за влучні постріли, та пожартували відомим виразом Віталія Кличка, який він говорив під час коронавірусного карантину.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Алігатор Ка-52. Фото: скриншот Youtube
Алігатор Ка-52. Фото: скриншот Youtube

"Непереможним байдуже скільки цей металобрухт коштує. Нех..й шастать!", "Молодці давно не оновлювався рахунок на гелікоптери", "Які вони молодці, і вчора приземлили і сьогодні", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що росіяни намагаються відновити аеродром у Мелітополі, але ЗСУ готові зіпсувати їхні плани.

Як повідомляв "Знай.ua" окупантам обіцяли "золоті гори", але тепер вони всі у в'язниці.

Також "Знай.ua" інформував, що ЗСУ завдали нищівного удару по техніці ворога на Херсонщині.