На телебаченні лукашенка телеведуча новин розповіла нову байку про поляків, які тікають до білорусі.

У випуску новин на білоруському телебаченні диктор новин розповіла, як поляки, скориставшись безвізом готові стояти у кількаденних чергах, аби дістатися до білорусі. Відео оприлюднили в телеграм-каналі "Всевидяче око".

Фейки білоруського телебачення. Фото: скріншот Youtube
Фейки білоруського телебачення. Фото: скріншот Youtube

Диктор спочатку розповіла, що у Польщі зросла інфляція до 16 відсотків, хоча очікували її зростання у серпня. Тому "страх голодної зими гонить поляків у білорусь за продуктами". На телебачення показали черги з автомобілів, а диктор стверджує, що ці черги - виїзд у їхню країну.

Очевидці стверджують, що мешканці сусідньої країни готові проводити у дорозі по декілька діб, щоб купити білоруські продукти. розповіла диктор лукашенківського тв

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ведуча наголосила, що поляки залюбки користуються безвізовим режимом.

Цікаво, що Польща на кордоні з білоруссю встигла добудувати стіну, її протяжність становить майже 420 км, 186 км із них — суходолом. Відмежуватися парканом від сусідньої держави поляки вирішили у розпал мігрантської кризи 2021 року.

Натомість лукашенко вирішив впровадити для поляків безвізовий режим. Він діє з 1 липня до кінця поточного року.

Новини, які повідомила ведуча на диктаторському зомбобаченні, викликають щиру посмішку, та, щонайменше, великі сумніви.

Нагадаємо, ми писали, що ЗСУ отримали від польських партнерів сучасні танки PT-91 Twardy

Як повідомляв "Знай.ua" втрати окупантів набагато вищі, ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян.

Також "Знай.ua" інформував, що порушники комендантської години сильно ризикують: у військкоматах уже взяли "на олівець".