Колишній співробітник російської агентурної служби ФСБ Олександр Лісенков, який попросив політичного притулку в Європі, розповів, які теракти готувала рф після анексії Криму.

За словами Олександра Лісенкова, в Україні діяла організація фсб під назвою "Вимпел", та їхньою задачею було розпалювати ворожнечу в Україні. Про це ексагент повідомив в інтерв'ю засновнику проєкту "ГУЛАГу. Ні!" Володимиру Осєчкіну.

Ексагент ФСБ Олександр Лісенков. Фото: скріншот Youtube
Ексагент ФСБ Олександр Лісенков. Фото: скріншот Youtube

За словами колишнього агента, останні вісім років "вимпелівці" не вилазять із території окупованої України. На їхньому рахунку диверсії, вибухи, ліквідація журналістів, вивезення цінних людей до рф.

Останні 8 років з моменту анонсування Криму і до сьогодні – це їхнє завдання, їхня функція. Вбити когось, стравити, підірвати, зробити провокацію. ФСБ робить все своїми руками, а потім цим виправдовує ведення війни. заявив ексагент.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ексагент ФСБ Олександр Лісенков. Фото: скріншот Youtube
Ексагент ФСБ Олександр Лісенков. Фото: скріншот Youtube

Він заявив, що після того, як фсбшники створюють прецендент, звинувачують у скоєному українців: "а, он, якісь українці, вони нас обстрілюють, бомблять" і так далі.

Це, за словами Лісенкова, головна задача агентурної мережі ФСБ в Україні.

Нагадаємо, ми писали, що нова байка від вусатого диктатора про поляків, які тікають в білорусь.

Як повідомляв "Знай.ua" російських окупантів нема кому лікувати, і Кремль пішов на приховану мобілізацію медиків - сподіваються на божу допомогу.

Також "Знай.ua" інформував, ЗСУ отримали від польських партнерів сучасні танки PT-91 Twardy.