Війна, яку розпочав путін проти України триває, і хоч за п'ять місяців ЗСУ винищили багато ворогів, техніки в армії рф переважаюча кількість. Тому кожен знищений танк чи БТР наближає українців до перемоги.

Протитанковий підрозділ 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжує нищити бронетанкову техніку противника в районі виконання завдань на Донеччині. Відео влучної роботи протитанківстів розмістили на сторінці Facebook.

Воїни ЗСУ знищують ворожі танки. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ знищують ворожі танки. Фото: скриншот Facebook

Отримавши наказ, протитанкісти оперативно висуваються на найбільш танконебезпечні напрямки і влучним вогнем протитанкових керованих ракет спалюють ворожу техніку на відстанях від 2,5 до 5 км. На рахунку воїнів 10 танків і 15 БТР знищених завдяки майстерним і вправним діям протитанкістів. На озброєнні підрозділу як вітчизняні розробки ПТКР, так і імпортні види цієї зброї.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Секрети свого успіху воїни пояснюють злагодженістю дій бойових розрахунків, а також високою вмотивованістю бійців.

Ми відчуваємо велику радість від того, що просто боронимо свою країну. кажуть ці фахівці своєї справи.

Воїни ЗСУ знищують ворожі танки. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ знищують ворожі танки. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що воїн ЗСУ розніс "доброзичливців", які вважають передову карою за гріхи.

Як повідомляв "Знай.ua" десантники ЗСУ одним пострілом завдали збитків ворогу на 16 млн доларів, українці в захваті.

Також "Знай.ua" інформував, армія рашистів здувається: техніка не витримує — як російські військові загнали себе в пастку.