Як відомо, останнім часом політика російського диктатора путіна спрямована на Африку. Він хоче за допомогою тиску на ці країни спровокувати весь світ.

Про це висловився ексрадник голови МВС Віктор Андрусів у своєму Telegram-каналі, де регулярно висловлюється на актуальні теми.

Насамперед його цікавить хаос у країнах Європи та США, і в Африці його досягти найпростіше на сьогоднішній день. Після цього, на його думку, він перенесеться вже і на "недружні для Росії країни".

Віктор Андрусів
Віктор Андрусів

"Спроба запустити хвилю масового голоду на континент виходить саме з цієї логіки. У Москві розраховують, що масштабний голод викличе велику міграційну хвилю до Європи. А це, у свою чергу, посилить там антиміграційні настрої, на яких до влади зайдуть праві радикали, різні орбани, але за межами Угорщини. А з орбанами путiну навіть не потрібно домовлятися - вони йому самі запропонують, що він хоче", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Сирійські бійці
Сирійські бійці

Цю "міграційну зброю" росіяни вже використали 6-7 років тому, коли зайшли до Сирії. Тоді почалася міграційна війна до країн Європи, і, як зазначає експерт, це відіграло роль у перемозі Дональда Трампа в США. Кремль серед головних цілей на сьогодні - розкол Заходу через посилену підтримку України.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Недарма він "одягнув берет" Че Гевари чи Чавеса і почав наїжджати на "золотий мільярд". Чути це від одного з найбагатших тіньових мільярдерів світу було б кумедно, якби за цим не стояли такі інтереси та реальні небезпечні можливості Росії. Також путіну вкрай необхідна й офіційна підтримка на рівні держав африканського континенту, яку можуть виражати в міжнародних організаціях, де мають формально таке ж право голосу, що й та сама Європа - передусім в ООН" - продовжив Андрусів.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що простий бджоляр дав спеку окупантам: залишилися без трьох танків, але на цьому не закінчилося

Раніше повідомлялося, що не лише найкрасивіші, а й завжди готові йти у бій: як українки змінюють свої життя назавжди зі зброєю в руках

Також, російський військовий КАМАЗ розчавив дитину та двох дорослих .