У Молдові стурбовані через можливе вторгнення росіян до країни. Ніхто не знає, як вони вчинять, тому треба готуватися до гіршого.

Про це висловилася прем'єр-міністр країни Наталія Гаврилиця у своєму новому інтерв'ю для телеканалу CNN .

Справа в тому, що російські пропагандисти навіть не приховують того факту, що за допомогою окупації України вони хочуть пробити собі сухопутний коридор у Придністров'ї. Звичайно ж, у них нічого не вийде, проте небезпека нападу російських військ через "ПМР" на Молдову все ж таки є, оскільки частина їхньої армії все ще розташована там.

"Звичайно, ми стурбовані Це ризик, це поки що гіпотетичний сценарій, але якщо бойові дії перемістяться далі у південно-західну частину України та у бік Одеси, то, звичайно, ми дуже стурбовані" - сказала Наталя Гаврилиця в ефірі CNN.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Багато країн на сьогоднішній день стурбовані російською агресією, адже вони не беруть до уваги міжнародне право. У цьому значенні ніхто не в безпеці.

Придністров'я. Фото: скрін youtube
Придністров'я. Фото: скрін youtube

Тепер багато держав, яким так само як і нам не пощастило межувати з росією, почали витрачати більше грошей на оборону. Від путіна можна очікувати будь-чого.

До речі, нещодавно керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Україна готова допомогти Молдові звільнити територію Придністров'я.

Мітинги в Молдові, фото: скріншот з відео
Мітинги в Молдові, фото: скріншот з відео

"Я підтримую прагнення Молдови позбутися окупаційних військ на її території. І ми як держава і як спецслужба зробимо все для того, щоб допомогти братній державі позбутися окупантів на своїй землі", – сказав він.

Нагадаємо, що білоруський диктатор лукашенко закупить тисячу мішків для трупів: правильно, але мало

Раніше повідомлялося, що проходили чеченські війни, але бояться вступати в бій із ЗСУ: до СБУ допитали досвідченого російського найманця

Також, нова байка від вусатого диктатора про поляків, що біжать до Білорусі, — локшина на вухах не тримається.