Шостий місяць триває війна, розв'язана путіним проти України, завдяки зусиллям ЗСУ ворог втрачає техніку та живу силу, а також здобуває повагу на світовій арені. У Британській розвідці доповідають, що, на думку експертів, є основною загрозою для армії рф.

У Міноборони Великої Британії повідомляють, що українські протикорабельні ракети у рф вважають ключовою загрозою. Саме вони обмежують ефективність чорноморського флоту путінської армії.

Протикорабельні ракети. Фото: скриншот Youtube
Протикорабельні ракети. Фото: скриншот Youtube

У свіжому звіті, розвідка Великої Британії повідомляє, що ефективне використання протикорабельних ракет зірвало план наступу на Одесу, адже росіяни не можуть здійснити десантну операцію в місті.

РФ надаватиме пріоритет послабленню протикорабельних сил ЗСУ, однак погане планування та застарілі дані розвідки шкодитимуть обиранню цілей для цих операцій. британська розвідка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, що 24 липня російські крилаті ракети влучили по Одеському порту. У розвідці ВБ повідомляють, що попри те, що у міноборони рф стверджують, що вразили український військовий корабель і запас протикорабельних ракет, цим даним немає підтвердження.

Протикорабельні ракети. Фото: скриншот Youtube
Протикорабельні ракети. Фото: скриншот Youtube

"Немає підтверджень тому, що такі цілі були в ураженому ракетами місці", - заявили у розвідці.

Нагадаємо, ми писали, що путін нарощує свою присутність в Африці, щоб вплинути на війну в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" ЗРК Stormer HVM та німецькі ЗСУ Gepard вже роблять боляче російським загарбникам на полі бою: бачать усі ворожі цілі з будь-якої відстані.

Також "Знай.ua" інформував, що білоруси програють війну навіть не заїжджаючи в Україну: ЗСУ показали, як зміцнюють блокпости на кордонах.