Терорист Гіркін-Стрєлков прогнозує удари ЗСУ по Кримському мосту.

Колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін розповідає про те, куди дійдуть українці, та чи будуть здійснювати удари по Кримському мосту, на своєму каналі в Youtube.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Буде в них можливість - вдарять по Кримському мосту. Спочатку стрельнуть перевірити, що в нас там є, а потім можуть і вдарити. Не буде такої можливості, вдарять по чомусь іншому. По Севастополю, по Сімферополю, по Курську, по Білгороду. прогнозує колишній співробітник ФСБ.

Він підкреслив, що це станеться найближчим часом, коли прийдуть ракети.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Тим паче підкреслює Гіркін, для всього цивілізованого людства, Крим це територія України, і на нього не розповсюджується голослівне запевнення американців, щоб російську територію не будуть обстрілювати. Крім того, Гіркін вважає, що українці якщо і вистрілять, то це буде сприйняте з розумінням усім цивілізованим світом.

Дай Боже, щоб у нас це не було сприйняте з розумінням Лавровим, з його вічними глибокими стурбованостями. завершив спіч Гіркін.

В цілому колишній фсбшник нічого нового не сказав, адже в Україні і не приховують, що будуть влучати в Кримський міст за будь-якої першої-ліпшої нагоди.

Нагадаємо, ми писали, що ексватажок "ДНР" Ігор Стрєлков передрік росії початок революційних настроїв через провали в Україні.

Як повідомляв "Знай.ua" Арестович заявив, що українські захисники ліквідували 5 із 10 існуючих армій росіян, залишилася половина.

Також "Знай.ua" інформував, що ФСБ доклалася до всіх терактів, які відбувалися в Україні — ексагент Олександр Лісенков.