Практично колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсов може стати наступним генеральним секретарем НАТО.

Про це пише портал The Telegraph , який рідко помиляється у своїх прогнозах. Якщо це станеться насправді, тоді ми побачимо ще більшу допомогу для українських захисників, що не може не радувати.

Як відомо, кілька тижнів тому британський прем'єр-міністр Борис Джонсон подав у відставку і на посаді він буде приблизно до осені, після чого оберуть нового главу уряду.

Борис Джонсон. Фото: скриншот Youtube
Борис Джонсон. Фото: скриншот Youtube

При цьому, як стверджують джерела, чоловік точно не пропаде, адже найімовірніше йому вже підібрали нову посаду, трохи солідніше - генеральний секретар НАТО.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За час своєї роботи у Великій Британії Борис Джонон продемонстрував лідерські якості. Зокрема, це можна помітити за останні півроку щодо України. Він як ніхто інший з перших днів підтримував нас, і добивався всього найкращого. А також, засудив росію без прикрас, все як воно є.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

"Якби він подав заявку на посаду генерального секретаря НАТО, то я підозрюю, що він міг би звернутися до президента Зеленського за рекомендаціями", - сказав один із представників Консервативної партії.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

На даний момент Генеральним секретарем НАТО є Єнс Столтенберг, і він давно мав залишити свою посаду, проте залишився на деякий час через нестабільну ситуацію у світі. У відставку, найімовірніше, він піде у вересні, як і Борис Джонсон.

Нагадаємо, що російський окупант поскаржився мамі на приниження з боку командування, проблеми зростають .

Раніше повідомлялося, що Україну окупувала не росія, а Польща – на лукашистському ТБ просувають путінські методички

Також росіян хочуть замкнути в їхній країні: щоб не могли й носа висунути до Європи