Російські окупанти і бойовики з так званої Донецької Народної Республіки поскаржилися на те, що їм наказують відкривати "дружній вогонь".

Про це стало відомо завдяки новому ролику, що опубліковано у мережі. Там військовослужбовець зізнався, як усе відбувається насправді.

Командування надає їм наказу обстрілювати свої ж позиції, а також цивільне населення міста Донецьк.

Там бойовик із "ДНР" розповів, що їх мучить совість за виконання подібних наказів, а пораненим зовсім не можуть надати нормально медичну допомогу, через що вони страждають.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обстріл бойовиків РФ, скріншот з відео
Обстріл бойовиків РФ, скріншот з відео

"Я думав, що захищатиму свою родину, свій народ, але ті накази, які я отримую останнім часом - я просто в ах*ях. Бити по своїх я більше не можу. Обстрілювати донецьких будинків більше не можу" - скаржиться чоловік.

При цьому, судячи з розмови, він все ж таки має проросійську позицію, адже згадав, що натомість з легкістю готовий бити по українських позиціях. Ролик вже може припадати в Гаазі, військовим злочинцям не втекти.

У розмові зі співрозмовником бойовик зазначив, що все це не чутки та не вигадки. Це правда, і він особисто у цьому бере участь за наказом російського диктатора путіна. Поряд жінка була вкрай здивована, адже мабуть вірила, що все це не більше ніж фейки України.

Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube
Бойовики "ЛДНР". Фото: скрін youtube

При цьому, за словами "днрвця", пропагандисти всю провину за обстріл покладають на Україну, і це не дивно, адже вони таке люблять. Але правду вже не приховати ні від кого.

Нагадаємо, що проходили чеченські війни, але бояться вступати в бій із ЗСУ: до СБУ допитали досвідченого російського найманця

Раніше повідомлялося, що російський військовий КАМАЗ розчавив дитину та двох дорослих .

Також у Британській розвідці розповіли про дилему, з якою зіткнулося російське командування .