Генерал Марченко на початку повномасштабного вторгнення керував обороною Миколаєва. Тепер він працюватиме з партизанами у Миколаївській та Херсонській областях.

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко повернувся до Миколаївської області для посилення взаємодії військової адміністрації та ЗСУ. Про це повідомив Віталій Кім. Він по-дружньому привітав генерал-майора з поверненням.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Марченко відряджений для роботи з партизанами та з військовою адміністрацією. А також для інших завдань на території Миколаївської та Херсонської областей. наголосив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Віталій Кім. Фото: скриншот Youtube
Віталій Кім. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

ЗСУ готуються до контрнаступу і "досить ефективно проводять вогневу поразку. Це всі ми бачимо через влучення по Антонівському мосту".

Генерал-майора Дмитра Марченка було переведено на іншу ділянку фронту для виконання військового завдання. Нещодавно Марченко заявив, що українські партизани лише чекають на відповідний момент, щоб приєднатися до боротьби з ворогом.

Раніше Марченко заявляв, що Кримський (Керченський) міст буде вражено після отримання Україною відповідного озброєння.

Це ми як основну кишку підтягування резервів просто маємо обрізати. Як тільки обріжеться ця кишка, у них розпочнеться паніка. І повірте: ті, хто бігав у Сімферополі та Криму з російськими прапорами, швидко дістануть українські і бігатимуть з українськими. сказав він.

Нагадаємо, ми писали, що Володимир Зеленський назвав терміни, за які ЗСУ мають встигнути деокупувати території.

Як повідомляв "Знай.ua" нардеп Федір Веніславський назвав дату, коли закінчиться гаряча фаза війни, є два варіанти.

Також "Знай.ua" інформував, Борис Джонсон може стати новим генсеком НАТО, допомоги для України стане ще більше.