За п'ять місяців війни російські окупанти наробили багато біди в Україні, зрівняли з землею декілька міст та сіл, принесли горе, стріляючи в дітей та мирних мешканців, знущалися, ґвалтували, катували, але й українці в боргу не лишалися.

Міноборони оприлюднило приблизну цифру втрат окупантів — це близько 40 тисяч осіб, які повернулися додому "хорошими росіянами" у правильному вигляді і "стильному мерчі" а-ля чорний поліетиленовий пакет. У Twitter Міноборони України порахувало, що для того, аби поховати таку кількість росіян необхідно площу в 24 футбольних поля.

Загиблі російські солдати. Фото: скриншот Youtube
Загиблі російські солдати. Фото: скриншот Youtube

З початку широкомасштабної війни Росії проти України було ліквідовано 40 000 російських окупантів. Щоб поховати їх усіх, знадобиться ділянка землі розміром із 24 футбольні поля. Міноборони України

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Експерти зазначають, що всього за 153 дні російсько-української війни путін знищив більше своїх солдатів, ніж США за перші 15 років війни у ​​В'єтнамі. Сорок тисяч і далі буде. Вважалося, що В'єтнамська війна була найкривавішою після Другої світової війни, однак, після реалізації планів путіна в майбутньому, імовірно кількість загиблих тільки з російської сторони буде понад 70 тисяч осіб.

Загиблі російські солдати. Фото: скриншот Youtube
Загиблі російські солдати. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що прикриваються мирними українцями, як живим щитом — вороги бояться ЗСУ і не висовують носа з окупованих міст.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти намагаються захопити якнайбільше територій, і все заради фейкового "референдуму".

Також "Знай.ua" інформував, Марк Фейгін передрік найнебезпечніший період для путіна, може втратити все: "Раніше жовтня боялися - тепер серпня".