Незабаром настане одне з найголовніших свят для українського народу - 31-й День незалежності. День народження нашої країни, яка незважаючи на такий юний вік, встигла пройти величезну кількість випробувань.

Український астролог Яна Езотеричка вирішила розповісти, яких чекати на провокації від Кремля цього дня, і кому треба бути особливо акуратними. Путін із тих диктаторів, які люблять прив'язувати все до різних дат. Свій прогноз жінка опублікувала на своєму YouTube каналі.

Астрологи, фото: скріншот з відео
Астрологи, фото: скріншот з відео

"Тут дуже важливо дивитися нам на всі боки. Перше - це управління, тобто сонце і влада. Мається на увазі, що потрібно максимально тримати всі ці позиції. Органи влади повинні уважно стежити за всіма процесами. Багато людей можуть не усвідомлювати всю глибину подій, тому однозначно якесь скупчення десь, святкування, як би нам хотілося у звичайний рік, тут не вийде, тому що можна сильно постраждати” - розповідає жінка.

Яна Езотеричка, фото: скріншот із відео
Яна Езотеричка, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наступна карта показує, що страждатимуть ті місця, і люди, які не прислухаються. Це карта самобичування. Тому варто у святкові дні не збиратися в місцях групами, і краще провести цей день у безпечному місці.

Кінець серпня буде сильним для України, як показує прогноз, і ми отримуватимемо певні плоди, що не може не тішити. Карти також показали, що до цього дня можуть бути досягнуті деякі домовленості, готуватиметься подорож. Руйнування досі нас переслідуватимуть.

Таро, фото: скріншот з відео
Таро, фото: скріншот з відео

"Боятися варто води, це можуть бути якісь флоти, Одеса та ж і так далі, тут уважно. І окуповані території, там теж цікава історія може відбуватися. Але десятка мечів - це як завершення якогось питання, яке тут відбувається. У них багато не вдасться зробити" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що загарбник у захваті від роботи українських пілотів — радари не встигають засікти, перехоплення СБУ

Раніше повідомлялося, що ГРУшник РФ шокований успіхами українських захисників: ЗСУ знищили "міноборони ДНР", Стерненко

Також, недаремно вони криокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників