Стало відомо про те, як веде війну "друга армія світу". Бояться, що українці зможуть перехопити останні резерви, які в них залишилися.

У мережі з'явився ролик, у якому російські окупанти прив'язують свій бойовий дрон до звичайної вудки. Такого "лайфхака", найімовірніше, ви не бачили в жодній країні світу, тому можна сміливо вважати це авторською розробкою.

Роблять росіяни це для того, щоб українські війська не перехопили управління дроном, адже лишилося їх у росіян вкрай мало.

"Доводиться фантазувати. Ось така, нехитра протиугінна система. Коптер все-таки штука і корисна, і дорога, і досить рідкісна. Як тобі таке, Ілон Маск?" - каже місцевий журналіст, який прибув на передову до міста Авдіївка, що на Донеччині.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Виглядає дуже убого, чесно кажучи. Дрон летить, а знизу окупант стоїть з вудкою і намотує волосінь. Не так усі уявляли сучасне ведення війни.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Цей ролик все-таки вселяє надію. Надію в те, що незабаром настане перемога України, адже окупанти виснажені, а техніки та резервів з кожним днем ​​стає дедалі менше. Тепер не дивно, що вони не можуть досягти великих успіхів на полі бою, і скоро зі зброї перейдуть на звичайні лопати.

Нагадаємо, що з 24 лютого по 28 липня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 40 230 (+160 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ. Найбільших втрат вороги зазнали на Криворізькому напрямку. Мабуть, усі були в картонних бронежилетах, а також тканинних панамках. Одним словом – росія.

Нагадаємо, що пропагандисти розлютуються: Борис Джонсон може стати новим генсеком НАТО, допомоги для України стане ще більше

Раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Молдови Наталія Гаврилиця налякана активністю Росії в Україні: готуються до війни на своїй території

Також Україну окупувала не росія, а Польща – на лукашистському ТБ просувають путінські методички