Позивний "Банзай" українець отримав ще в ті часи, коли займався страйкболом, а коли почалася війна - відставив у бік справи та пішов на захист рідної землі, починав у теробороні, але пізніше вступив до лав ЗСУ.

Про бійця, який отримав "Срібний хрест" від командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, розповідають у телеграм-пабліку InformNapalm.

Банзай. Фото: скриншот Facebook
Банзай. Фото: скриншот Facebook

Серед українців багато неймовірних людей, героїв, сильних та мужніх захисників, людей, які будували свою країну, тепер вони всі стали пліч-о-пліч, щоб захищати рідних від ворога. Одним з таких є боєць 118 окремої бригади територіальної оборони під псевдо "Банзай".

Навички виживання в складних природних умовах, вольової та фізичної витривалості організму та дій в складі команди допомогли йому під час бойового завдання на Луганщині.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Підрозділ, у якому був "Банзай", потрапив у складну ситуацію. Боєць допоміг командиру. Обрав правильний маршрут та вивів групу з оточення - і так врятував життя сімнадцяти побратимів. Діяв уміло, сміливо, впевнено та обережно.

"Срібний хрест", який отримав від Командувача Сил територіальної оборони ЗСУ, "Банзай" вважає відзнакою для усього свого підрозділу. пишуть у пабліку

Нагадаємо, ми писали, що Тайвань розпочав найбільші військові навчання, де пропрацюють сценарій нападу Китаю.

Як повідомляв "Знай.ua" Невзоров розповів, як путін за 5 місяців перевершив за кривавістю багаторічну війну у В'єтнамі.

Також "Знай.ua" інформував, що Арестович деморалізував російських окупантів і вказав їм на дві великі помилки в Україні.