Литва надасть Україні 10 бронемашин, боєприпаси й антидрони, про це заявив президент Литви, під час візиту до Києва.

Президент Литви, Гітанас Наусєда, один з тих, хто цілковито підтримують Україну не лише словами, але зброєю, прихистком українських біженців та, що найголовніше, розумінням загрози, яку несе в собі ворог, тобто російська федерація. Про це повідомляють на офіційному сайті Президента.

Гітанас Наусєда. Фото: скриншот Youtube
Гітанас Наусєда. Фото: скриншот Youtube

Ми продовжуємо робити це зараз, і я так само не з порожніми руками приїхав. Сьогодні новий пакет — це амуніція і 10 бронемашин. сказав Гітанас Наусєда.

Подарунок з Литви. Фото: скриншот Youtube
Подарунок з Литви. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також литовці незабаром покажуть антидронові системи, які так необхідні українським збройним силам, розроблені литовськими спеціалістами. Антидронові системи або гвинтівки важлива складова у сучасних веденнях війни. Вона може знешкоджувати безпілотний літальний апарат, завдяки ворог веде розвідку та вражає цілі.

Подарунок з Литви. Фото: скриншот Youtube
Подарунок з Литви. Фото: скриншот Youtube

Важливо для України, що глава Литви обіцяє не забувати про потреби України та підтримку аж до того часу, коли Україна остаточно переможе загарбників.

Литва не дозволить нікому на Заході ані забути про цю жорстоку війну, ані втомитися він неї. Гітанас Наусєда зазначив, що всі, хто скоював воєнні злочини на території України, мають бути покарані.

Нагадаємо, ми писали, що родичі загиблих не зможуть придбати обіцяної "лади" - українські експерти підказали, як врятувати життя російським військовим.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович деморалізував російських окупантів і вказав їм на дві великі помилки в Україні.

Також "Знай.ua" інформував, що загарбник в захваті від роботи українських пілотів — радари не встигають засікти, перехоплення СБУ.