Рядовий російський солдатик занив про те, що їх кинули на Херсонщині, нікому не вірить, і передає вітання командуванню зс рф.

Відео зі скиглінням шириться мережею. Рядовий 126 окремої гвардійської бригади берегової охорони, з військової частини 12 676, розповідає про зраду серед своїх. Він доповідає, що військова частина дислокувалася у Криму, але зараз він опинився в Херсоні.

Російські загарбники. Фото: скриншот Telegram
Російські загарбники. Фото: скриншот Telegram

Становище дійсно важке. Те, що говорять, ніби Антонівський міст працездатний і раптом що, через нього будемо відходити, це все брехня. Я бачу своїми очима, що міст вже весь в дірках. Він не витримає навіть Камаз. А нам у цей час кажуть - стійте на позиціях, ситуація під контролем. скаржиться рядовий.

На тому боці річки, веде далі розмову "гарматне м'ясо" - стоять чеченці, бачив їхні прапори. Він упевнений, що командування їх кинуло, а присутність чеченців говорить про те, що їй вийти просто так не дадуть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сподіваюся, це побачить шановний шойгу. завершив своє звернення солдат рф.

ЗСУ продовжують притискати ворога, та натякають далі нікуди, що час вже забиратися додому. В разі, якщо чечені не пускатимуть сміливих росіян додому, то ще можна здатися у полон, у всякому разі це гарантовано продовжить життя російським загарбникам.

Нагадаємо, ми писали, що родичі загиблих не зможуть придбати обіцяної "лади" - українські експерти підказали, як врятувати життя російським військовим.

Як повідомляв "Знай.ua" трупів набагато більше: у США назвали кількість загиблих та поранених окупантів.

Також "Знай.ua" інформував, що після влучних пострілів ЗСУ по Антонівському мосту з Херсона дременули путінські посіпаки - "крок доброї волі" від "єдиної росії".