Стало відомо про те, що росіяни почали формувати поряд з Україною ще одне ударне угруповання. Ніяк не можуть дати нам спокій.

Про це стало відомо завдяки новим даним від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, та розповів про це в ефірі телеканалу "Київ" представник відомства Вадим Скібіцький.

Країні-агресору, як ми всі знаємо, не вдалося реалізувати свої плани щодо прихованої мобілізації, щоб створити 16 добровольчих батальйонів.

Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео
Вадим Скибіцький, фото: скріншот із відео

Практично в кожному регіоні Росії вони також хотіли розгорнути стрілецькі підрозділи, проте нічого не вийшло.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

“За підтвердженими даними, на середину липня було сформовано 8 батальйонів. Це замало Росії. Ці батальйони формувалися абияк. До їх складу набирали будь-кого. Тож ведення бойових дій Росія вирішила формувати третій окремий армійський корпус. Наразі він проходить формування у західному військовому окрузі для того, щоб його вже як об'єднання застосовувати проти України. Вони заявили про свої плани – до середини серпня цей корпус сформувати”, – розповів представник воєнної розвідки України.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Також Вадим Скібіцький розповів про ще один конфуз росіян. Вони катастрофічна неукомплектованість бойових підрозділів, а вищий командний ешелон російської армії не виконав тих завдань, які перед ними стояли ще в лютому місяці. Якщо вони не зробили це на початку повномасштабного наступу, то вже безумовно не зроблять це зараз, коли ВСУ повністю укомплектовані.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

“За інформацією, яку військова розвідка України отримує з різних джерел, у тому числі і з радіоперехоплень, ми бачимо, що нестача офіцерських кадрів є просто катастрофічною. Вони у своїх розмовах кажуть, що у підрозділах взагалі немає офіцерів, а якщо й є, то їх ніхто не знає та не бачить. І цю проблему ми бачимо під час формування цього третього армійського корпусу та інших підрозділів, які формує росія", - продовжив представник розвідки.

Нагадаємо, що День Сил спеціальних операцій ЗСУ: чому бійцям доводилося носити із собою плоскогубці, і що ховається за поясом у "вовкулаки"

Раніше повідомлялося, що Андрій Білецький оголосив полювання на росіян, що причетні до загибелі полонених "Азовців"

Також обмежені не тільки розумові здібності: російським окупантам виділили ресурсів максимум на два наступи .