Український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко, який зараз служить у лавах ЗСУ, вказав на деталь, яка є одним із непрямих доказів того, що саме росіяни вбили українських військовополонених в Оленівці.

Відповідна інформація з'явилася в телеграм-каналі Сергія Стерненка. Зокрема, активіст звертає увагу на те, що у повідомленні російських пропагандистів про трагедію вказано, що жоден працівник СІЗО не постраждав, що є досить дивним, адже вони мали б перебувати біля утримуваних осіб.

"Один із непрямих доказів того, що саме росіяни вбили наших військовополонених в Оленівці — їхнє ж повідомлення, що ніхто зі співробітників ізолятора не постраждав.", - йдеться у повідомленні. Сергій Стерненко

Сергій Стерненко, кадр з відео
Сергій Стерненко, кадр з відео

Сергій Стерненко припускає, що працівників ізолятора у той час, коли росіяни планували завдати удар, відвели у безпечне місце, щоб ті не постраждали. Відповідно загиблі і поранені є лише серед українських військовополонених.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Якби і справді удар завдали ЗСУ, як брешуть ці виродки, то обов‘язково постраждали б і охоронці ізолятора. Бо вони завжди перебувають біля утримуваних в місцях несвободи. Але їх відвели у безпечне місце, після чого вбили полонених.", - пояснює він. Сергій Стерненко

Заява російських пропагандистів
Заява російських пропагандистів

Нагадаємо, Андрій Білецький оголосив полювання на росіян, що причетні до загибелі полонених "Азовців": "Будете знайдені й екстерміновані"

Як повідомляв "Знай.ua", Кремль топить себе в болоті - Сергій Стерненко висміяв стару тактику росіян: "Немиті клоуни"

Також "Знай.ua" писав, окупанти повертаються з України у маленьких коробочках - Стерненко показав доказ: "Економія землі на цвинтарях"