Бойовики так званої "ДНР" визнають, що "обстріл" Оленівської колонії - справа рук росіян. Про це свідчить чергове перехоплення Служби безпеки України.

СБУ перехопила кілька телефонних розмов окупантів, у яких вони підтверджують, що жодних "прильотів" колонією в Оленівці не було і вина за те, що сталося, лежить на російській армії. Один із таких перехоплень опублікували в мережі.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

"Це все пізд*ж, вони самі у*бали казарми, там було 200 людей", - розповідає бойовик "ДНР".

Він зазначає, що звуку підльоту ракети не було і вибуху, швидше за все стався зсередини, через що вціліли вікна в сусідніх приміщеннях колонії. Бойовик "ДНР" прямо заявляє, що цей "удар" було збудовано російськими військовими, щоб звинуватити Україну.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube
Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube

"Вікна не повилітали ніде, характерного приходу, тобто прильоту там снаряда чи чогось свисту не було. Тобто відбувалися вибухи. Дуже багато 200, 300. Кількість ми точно не знаємо. Ну, загалом, це все підлаштовано, бл*дь, спеціально, зрозумів?", - розповідає співрозмовнику бойовик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, канадський експерт розкрив секрет провалу путіна в Україні, як безладний підхід призвів до десятків тисяч жертв.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, ми писали, Олександр Невзоров розповів, як путін за 5 місяців перевершив за кривавістю багаторічну війну у В'єтнамі: десятки тисяч жертв амбіцій.