Командири в російській армії знущаються з солдатів заради веселощів і не несуть за це жодного покарання. Про це свідчить чергове перехоплення розмови окупантів, опубліковане ГУР України.

У розмові з товаришем російський окупант скаржиться, що командири всіляко знущаються з підлеглих і навіть можуть прострілити ногу. Жодного покарання за це вони не несуть, бо всі можуть списати на "нещасний випадок".

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

"У нас тут командири знаєш це, відморожені, скажімо так, на всю голову. Вони можуть тобі в ногу вистрілити коротше, їм за це нічого не буде. Випадково чистили зброю скажуть, чистили зброю і випадково вистрілили, буває. На війні буває", - бідкається загарбник.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також окупант зізнається, що у нього складається враження, що командири вживають наркотичні речовини, адже їхня поведінка часом лякає.

"Я тобі говорю, відморожені наглухо. Я взагалі думаю, що вони під якимось цим... ЛСД", - розповідає окупант.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.