Ситуація між Китаєм та Кореєю стає більш напруженою, а останнім часом на офіційному акаунті 80-ї армії Народно-визвольної армії Китаю з'явилась заява, у якій закликали готуватися до війни

ППО, фото:скріншот з відео
ППО, фото:скріншот з відео

Всі ці події відбулися на тлі офіційного турне делегації Конгресу США на чолі з Ненсі Пелосі країнами Азії. Очікуються візити до Японії, Південної Кореї, Малайзії та Сингапуру. Візит на Тайвань. Ненсі збирається відвідати Тайвань після 1 серпня.

Пізніше, як стало відомо з ізраїльських ЗМІ, Тайвань 30 липня розгорнув системи ППО в міжнародному аеропорту Таоюань, цивільному об'єкті. За непідтвердженими даними, Китай закрив Тайванську протоку, де, як повідомлялося раніше, мають відбутися військові навчання із застосуванням реальних боєприпасів.

Гострота моменту полягає в тому, що сьогодні урядовий борт США вилетів, ймовірно, на Тайвань. На борту літака Ненсі Пелосі - речник Палати представників. Пентагон перекинув атомний авіаносець USS Ronald Reagan, озброєний 90 літаками та гелікоптерами в Південно-Китайське море в рамках операції 7-го флоту з прикриття візиту на Тайвань Ненсі Пелосі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За польотом Ненсі в мережі стежить весь світ, відповідно до даних сервісу польоті flightradar відомо, що літак, на якому речниця, пішов на посадку на Гаваях. Це дозаправлення або тимчасова зупинка, поки невідомо.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Генеральний штаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той - держава".

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.