Російські окупанти виявили жест "доброї волі" і порадували воїнів ЗСУ танком Т-72 в ідеальному стані. Шикарним трофеєм стали бійці 1-го батальйону 95 ОДШБр, а відео публікує 72 ОМБр ім.Чорних Запорожців у своєму telegram-каналі.

Бійці ЗСУ з перших днів повномасштабної війни активно обживаються новою бойовою технікою, яку залишають російські окупанти, тікаючи з поля бою. Ця чудова традиція продовжується і на шостий місяць війни.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Так, воїни з 1-го батальйону 95 ОДШБр похвалилися трофейним танком Т-72. Окупанти "подарували" його ЗСУ в ідеальному стані і, як підкреслюють захисники, практично без пробігу. Бійці заявляють, що бойова машина дуже скоро вирушить на поле бою, де протистоятиме російським загарбникам.

Трофей ЗСУ. Фото: скрін telegram
Трофей ЗСУ. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Шикарний трофей здобули наші побратими з 1-го батальйону 95 ОДШБр. Танк Т-72, ​​у відмінному стані та майже без пробігу. Перемога за нами! Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал «Знай» повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.