Найближчими тижнями російські окупанти розпочнуть наступ на Півдні України. Про це у своєму telegram-каналі повідомляє колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ та голови Офісу Президента України Віктор Андрусів.

Віктор Андрусів заявив, що на Херсонщині російські загарбники активно готуються до наступу, перекидаючи туди більшу частину десантних військ. За його словами, мета загарбників, найімовірніше, Запоріжжя та Кривий Ріг.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"У Херсонській області найближчими тижнями розпочнеться наступ... Але не наш. За останні два тижні росіяни перекинули туди майже всі свої десантні війська", - заявив Віктор Андрусів.

Колишній радник голови додав, що плани окупантів, на його думку, приречені на провал, оскільки ЗСУ за допомогою нового озброєння активно б'є по тилах супротивника, послаблюючи його.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Андрусіва. Фото: скрін telegram
Публікація Андрусіва. Фото: скрін telegram

"Мені ця ситуація нагадує повторення Київської катастрофи. Ці недоумки вирішили ще більше розширити фронт, за умов коли HIMARS виносить ближні тили", - зазначив він.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.