На Херсонщині російські окупанти ходять будинками у пошуках цивільного одягу, щоб спробувати втекти з війни. Про це розповів військовий територіальний захист, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань для "24 каналу".

ЗСУ активно знищують склади та командні пункти російських окупантів у Херсонській області, що мотивує їх бігти назад до росії. Втім, зробити це не так і просто, оскільки в армії росії діють за комуністичними принципами.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Сергій Хлань зазначив, що в армії росії є загороджувальні загони, які розстрілюють тих солдатів, які намагаються піти з поля бою. Водночас дезертирство у лавах "другої армії" світу процвітає, оскільки окупанти знаходять способи втекти. Зокрема загарбники ходять селами і шукають цивільний одяг, щоб мати спосіб непомітно втекти.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Водночас у них виникає дуже велика проблема з харчовим забезпеченням військових. Є багато дезертирства. Місцеві повідомляють, що росіяни намагаються втекти, ходять по селах і переодягаються в цивільне", - розповів Хлань.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, воїни ЗСУ "бадьорять" окупантів артилерійським вогнем: не встигають і оком моргнути, як опиняються в мішку.

Також наш портал інформував, що російські окупанти скаржаться на командирів, які знущаються з них заради веселощів.

Крім того, ми писали, Кремль має серйозні проблеми з вербуванням нового "м'яса" для війни в Україні: гинути за копійки ніхто не хоче.