Війна триває вже понад 5 місяців, а у путіна знову заговорили про окупацію всієї країни, американські експерти нарешті побачили загрозу в тому, що російський диктатор хоче не просто окупувати, а знищити Україну з політичної мапи світу.

Впродовж довшого часу російська армія передислоковується, та усі сили накопичують біля Херсону. У місцевих ЗМІ повідомляють, що з-під Ізюму продовжують передислокацію. Коротше, вони знімають усі війська Східного округу та перекидають у Херсон.

Скриншот карти пересування ворога
Скриншот карти пересування ворога

68 АК, 29 Армію та 5 Армію знімають із Соледарського напрямку. Також з-під Ізюма виводять частини 35 і 36 Армії орків. Наздогін ще 2 бригади морпіхів. 40-та та 155-та також їдуть до Херсона. Під Херсоном збирають весь Східний округ та 4 дивізії ВДВ. йдеться у повідомленні

Скриншот карти пересування ворога
Скриншот карти пересування ворога

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Під Ізюмом залишаються дві "найдовші" ударні армії орків 1-а танкова і 20-а Армія. Плюс єдина окрема 90-та танкова дивізія. На початок війни 45 тисяч особового складу та 1500 танків. Зараз це мінус 30-40% особового складу та мінус 50% танків.

Скриншот карти пересування ворога
Скриншот карти пересування ворога

Скрииншот карти пересування ворога
Скрииншот карти пересування ворога

Російські загарбники зараз готуватимуть наступ у Херсонській області, мріючи взяти Миколаїв та Одесу, пробивши коридор у Придністров'ї.

Такий план вже пробували втілити в життя, під Ізюмом. Три тижні чекали початку, доки вони всіх зберуть і підуть на Слов'янськ. Але в результаті їх наступ захлинувся. Зараз буде те саме, адже у херсонському напрямку всі мости прострілюються, а склади щодня злітають у повітря.

Нагадаємо, ми писали, що Моравецький заявив, що війна в Україні "посіяла розбрат" між Польщею та Угорщиною.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти колонами тікають з Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" добряче.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни хочуть рятувати себе від ЗСУ рунами, нове марення.