Війна в Україні, розпочата путіним триває понад п9ять місяців, однак не всі військові рф після ротації поспішають знову на фронт. В Головному управлінні розвідки повідомляють, що понад 200 осіб морських піхотинців відмовились повертатися на війну.

У ГУР повідомляють, що двісті морських піхотинців зі складу 810 російської бригади відмовилися повертатись на війну в Україну. Про це розповів у інтерв'ю представник ГУР Вадим Скібіцький.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Що стало негативним для російського командування? Те, що близько двохсот військовослужбовців 810 бригади відмовилися знову повертатися на територію півдня України. І виникла суттєва проблема, яка, за нашими даними, і затягнула процес відновлення і бойового злагодження батальйонної тактичної групи цієї бригади. розповів Вадим Скібіцький.

Він також повідомив, що бойовий потенціал, бойовий досвід, ті спеціальності, які є критичними для таких підрозділів, на сьогодні відсутні. Також, основне завдання 810 бригади – це проведення морських, штурмових наступальних операцій і просто штурмових дій.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тобто, якщо не буде підготовлених спеціалістів, та чітких злагоджених дій підрозділу, то бойовий потенціал цієї БТГр, та і всієї бригади зменшується.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти колонами тікають з Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" добряче.

Як повідомляв "Знай.ua" у МЗС відповіли на заклик конгресвумен українського походження Вікторії Спартц зупинити дію "зернової угоди".

Також "Знай.ua" інформував, що росія кидає проти ЗСУ батальон "Тигр": ледве човгають ногами та тримають зброю.