29 липня 2022 року росіяни вчинили черговий акт тероризу стосовно військовополонених. Військові рф підірвали барак виправної ​​колонії, де знаходилися полонені з "Азовсталі", видавши це за дії українців.

За версією влади невизнаної "ДНР" загинуло 53 особи, ще 75, за їхніми даними, зазнали поранень.

Але спроби росіян заплямувати українських військових не мали успіху. Наразі кореспондент росЗМІ взяв інтерв'ю у захисника "Азовсталі", де українець старанно намагався натякнути, що винна саме сторона рф.

Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube
Колонія в Оленівці. Фото: скрін youtube

Захисник України із позивним "Волина" став свідком жахливого теракту росії в Оленівці, де загинули його побратими.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Для чого?" , – запитав про мотиви вбивства українських військових у Оленівці російський пропагандист.

"Мені теж незрозуміло це питання" , - ухильно відповів полонений захисник "Азовсталі" Сергій Волинський, який став очевидцем російського теракту.

Але у своїй відповіді на інші маніпулятивні уточнення "Волина" чітко дав зрозуміти, що росіяни вбили його товаришів, щоб вплинути на психіку людей, які перебувають у полоні та можуть потрапити в полон.

"Звичайно, буде страх в учасників подій, їхніх рідних та близьких. Дуже страшна трагедія сталася. З нашого бараку було видно жовте світло, розрив, ми чули крики. Всі в шоці. Пояснення ніхто не знаходить. Все в жалобі, у бараку тиша. Хто винен, я не можу сказати", - заявив "Волина" російському пропагандисту.

Захисник Азовсталі "Волина" (Сергій Волинець), кадр з відео
Захисник Азовсталі "Волина" (Сергій Волинець), кадр з відео

Нагадаємо, що окупанти колонами тікають із Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" неабияк.

Раніше ми повідомляли, що криворукі загарбники намагаються "підлатати" Антонівський міст, але все марно.