Ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій вирішив висловитися щодо заборони для України на обстріл території Білорусі та Росії.

Про це Георгій Тука повідомив під час нового інтерв'ю порталу "Обозреватель".

На його думку, якщо Україна отримає далекобійні ракети, то для ЗСУ будуть відкриті нові можливості. Однак, крім постачань, США та західні партнери мають припинити пов'язувати Україну по руках та ногах із вимогами не обстрілювати територію ворога.

Георгій Тука
Георгій Тука

"На мій погляд, завдання попереджувальних ударів по військових об'єктах, які знаходяться на території як Росії, так і Білорусі, - це питання безпеки нашої країни, а не просто якісь політичні лякалки. Вже давно і Росія, і Білорусь заслуговують на те, щоб отримати у відповідь певні дії", – вважає Георгій Тука.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також, за його словами, вся західна зброя, після перетину українського кордону стає українською. А от у кого ми його купили, або яким чином отримали - не має ніякого значення.

HIMARS, фото: вільне джерело
HIMARS, фото: вільне джерело

"Це політична маніпуляція і не більше. Я не бачу причин, чому ми повинні зупинятися, що нас має від цього зупиняти", - додав ексзаступник міністра.

Він також вважає, що ми маємо моральне право завдати удару по центру прийняття рішень у Москві, потрібна лише зброя. Однак це може призвести до ще більшої ескалації конфлікту.

Георгій Тука
Георгій Тука

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв