Секретар РНБО Данилов різко прокоментував заяви, що Україна не зможе військовим шляхом повернути захоплені території.

Олексій Данилов наголошує, що небезпечно повторювати російську версію про неможливість повернення окупованих територій України військовим шляхом. Україна поверне свої території військовим шляхом, а потім займатиметься дипломатією з Росією. Про це він повідомив у своєму Twitter.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Небезпечний російський наратив, який із задоволенням підхоплюють «корисні ідіоти» путіна на Заході: Україна не зможе військовим шляхом повернути захоплені території. Це омана! Можемо і зробимо. Спочатку – знищення окупантів, потім – дипломатія. Єдина мова, яку розуміють рашисти. Олексій Данілов

На глибоке переконання Данилова, Україна військовим шляхом звільнить всі захоплені Росією території. У цьому сумніваються лише "корисні ідіоти" Путіна на Заході.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Стало відомо, що Трамп висловив свою думку що Україні треба було піти на поступки кривавого диктатора, щоб зберегти країну. Немає сумніву, що Трамп закинув вудочу, щоб подивитися на реакцію світу.

Нагадаємо, ми писали, що підполковник Михайло згадав жахіття 24 лютого, ворог намагався взяти в оточення.

Як повідомляв "Знай.ua" у Кремлі злякалися контрнаступа ЗСУ, і окупантів перекидають у Херсонську область: "вантажів-200" буде більше, ніж планувалося.

Також "Знай.ua" інформував, що бронетехніка від британських друзів вже перевозить ЗСУ по всій лінії фронту: з такими Husky не страшні будь-які обстріли.